1. Termeni si conditii de utilizare a site-ului faraon.ro
Acesta este site-ul oficial al Faraon café-bar. Site-ul faraon.ro este intretinut si administrat de WIZART INTERACTIVE SRL iar termenii si conditiile de utilizare guverneaza modalitatea de folosire a acestui site si a serviciilor oferite de acesta.

2. Acceptarea termenilor si conditiilor
Accesul, vizitarea si utilizarea site-ului faraon.ro sunt supuse prezentelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Prin accesul, vizitarea si utilizarea acestui website, sunteti de acord cu si acceptati automat, fara alte limitari sau calificari suplimentare, termenii si conditiile de mai jos. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos, nu folositi serviciile site-ului faraon.ro.

3. Conditii de utilizare ale site-ului
Acest site se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Imaginile grafice si textul din acest site sunt proprietatea exclusiva a WIZART INTERACTIVE SRL si, cu exceptia uzului personal, nu pot fi copiate, distribuite, reproduse sau transmise in orice forma sau prin orice mijloc, electronic, mecanic, fotocopiere, inregistrare sau altfel, fara acordul prealabil scris al WIZART INTERACTIVE SRL. Modificarea continutului paginilor acestui site este interzisa. Site-ului faraon.ro poate contine link-uri spre alte site-uri, care nu sunt proprietatea faraon.ro, drept pentru care faraon.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt site, aflat in proprietatea sau operat de catre oricare alta parte decat WIZART INTERACTIVE SRL. Respectvele link-uri sunt accesate pe riscul dumneavoastra propriu iar WIZART INTERACTIVE SRL nu ofera nicio garantie, de niciun fel, cu privire la continutul, caracterul complet, acurateţea acelor link-uri sau site-urile hyperlink la acest site. In nici un caz WIZART INTERACTIVE SRL va fi responsabil pentru orice daune directe sau indirecte care decurg din orice utilizare a informaţiilor conţinute de respectivele link-uri, iar raspunderea pentru respectivele site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora. Acest site poate contine, de asemenea, referinte la nume de companii, de marci si produse. Aceste nume de companii, marci si produse sunt folosite aici doar in scopuri de identificare si pot fi marci inregistrate ale proprietarilor respectivi.Este interzisa copierea/distribuitrea continutului acestui site, descarcarea modificarea sau reproducerea, in mod partial sau integral a site-ului, exploatarea site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor WIZART INTERACTIVE SRL, fara obtinerea acordului prealabil scris al acesteia. Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.

4. Confidentialitate
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, WIZART INTERACTIVE SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Va informam ca scopurile colectarii datelor sunt cele declarate la paragraful de mai jos. Informatiile solicitate sunt necesare pentru completarea formularului de comanda in vederea confirmarii comenzilor si livrarii produselor comandate sau informari despre produse si promotii, etc si, in nici un caz, nu sunt furnizate/dezvaluite unei terte parti. WIZART INTERACTIVE SRL nu dezvaluie, nu ofera, nu face schimb de date personale obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga datele dumneavoastra altor persoane/terte parti, fara acordul dumneavoastra explicit.

5. Lipsa garantiilor
Informatiile si servicile oferite de acest site sunt oferite “asa cum sunt”, iar WIZART INTERACTIVE SRL isi declina orice garantie, de orice fel, fie aceasta explicita sau implicita, inclusiv in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia continuta sau referitoare la acest fel de site-ul web, fara ca enumerarea sa fie limitativa.

6. Exonerarea de raspundere
Utilizarea acestui site se face intotdeauna pe propria dumneavoastra responsabilitate, iar WIZART INTERACTIVE SRL nu va fi raspunzatoare si nu isi asuma nicio responsabilitate pentru nicio dauna sau prejudiciu cauzate de utilizarea acestui site (cum ar fi, dar fara limitare la virusi, sau alte componente daunatoare) care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii/utilizarii/vizitarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video sau audio de pe acest site, daca este cazul. De asemenea, WIZART INTERACTIVE SRL, afiliatii sai, functionarii, membrii, directorii, agentii, fiecare sau impreuna, sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru niciun prejudiciu de orice natura, direct sau indirect, rezultand din accesul sau in legatura cu utilizarea/vizitarea acestui site.

7. Actualizarea termenilor si conditiilor/Schimbari ale site-ului
WIZART INTERACTIVE SRL poate, in orice moment si fara nicio notificare prealabila, sa modifice accesul la acest site, sa adauge sau sa stearga portiuni ale continutului site-ului şi/sau actualizeze continutul site-ului, precum si termenii si conditiile de utilizare. Aceste modificari/adaugiri/actualizari sunt opozabile/aplicabile de indata ce au fost postate pe site; sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul siteului sau la o parte a acestui continut.

8. Suspendarea accesului
Faraon.ro isi rezerva dreptul de a suspenda/bloca/intrerupe oricand utilizarea acestui site si, totodata, isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul continut al site-ului.

9. Legea aplicabila si jurisdictie
Termenii si conditiile de utilizare a site-ului faraon.ro sunt guvernate de si interpretate in conformitate cu legea romana. Toate si oricare dispute legate de sau rezultate din utilizarea prezentului site vor fi solutionate pe cale amiabila, iar, in caz de nereusita, de catre instantele judecatoresti competente din Romania.